Θετικές εντυπώσεις και φέτος για την Έκθεση της Πτολεμαΐδας Egnatia Expo



0tgwrwrshtrhtwrth

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, έφτασε στο τέλος της. Το διάστημα 8-13 Ιουνίου, η καρδιά της επιχειρηματικότητας χτυπούσε δυνατά στον εκθεσιακό χώρο της Egnatia Expo, και ακούστηκε δυνατά.

Παλιοί και νέοι εκθέτες συνομίλησαν με το κοινό επιδεικνύοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Εκθέτες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Δυτικής Μακεδονίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση δηλώνοντας ικανοποιημένοι τόσο από τις παροχές όσο και από παρουσία τους στην Έκθεση.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που προσήλθαν στην Έκθεση απέδειξαν το διαρκές ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών για καινοτομίες, νέες εφαρμογές και λύσεις.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προσέλκυσαν πάρα πολλούς επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη διοργάνωση του πλούσιου προγράμματος εργάσθηκαν πυρετωδώς και εθελοντικά, πολλές ομάδες πολιτών από την ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας την Έκθεση σε μία μεγάλη γιορτή.

Πολλές ήταν οι κληρώσεις με δώρα από τους εκθέτες σε επισκέπτες της έκθεσης, ενώ έδωσε «χρώμα» στην έκθεση η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων.

Η έκθεση διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.

Ήταν ιδιαίτερη σημαντική για τους διοργανωτές η υποστήριξη θεσμών όπως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Εορδαίας, ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού, η ΔΕΘ-HELEXPO και η ΔΕΗ ΑΕ, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά.

Το καθιερωμένο ραντεβού ανανεώνεται για τον Ιούνιο του 2017, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, με την ελπίδα πως οι οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες.

Ανάδοχος της έκθεσης ήταν και φέτος η εταιρία EXPOCOM Μποτονάκης Σοφοκλής, η οποία μαζί με τις συνεργάτιδες εταιρίες έφερε σε πέρας για 6η συνεχόμενη φορά , την υλοποίηση του έργου της διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.