Ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης με σφουγγαρίστρα και η Ελλάδα που μπορεί!



ioannidis_antidimarxos7657576579

Γράφει η Πένυ Ροντογιάννη για το volleyplanet.gr:

Πριν μερικούς μήνες ο δήμαρχος-celebrity του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης είχε αναρτήσει από μόνος του μια φωτογραφία όπου κρατούσε μια σφουγγαρίστρα, μια μέρα πριν από τα εγκαίνια του κλειστού στο Μαραθώνα.

psinakiswrthrwehrtyytr

Μόλις χτες βράδυ είχα την τύχη να απαθανατίσω έναν αντιδήμαρχο (φωτ.) που έπιασε σφουγγαρίστρα στην κυριολεξία (και σφουγγάρισε) λίγα λεπτά αφότου το τάραφλεξ είχε ξεστρωθεί από το κλειστό της Λευκόβρυσης με τη μόνη διαφορά ότι εκείνος δεν το γνώριζε!

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Κοζάνης, Γιάννη Ιωαννίδη και «ψυχή» της διοργάνωσης του World League που έριξε αυλαία πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στο κλειστό της Λευκόβρυσης. Ένας πραγματικά δραστήριος άνθρωπος, που έφευγε καθημερινά τελευταίος από το γήπεδο, που έδινε λύσεις σε όλα και με ευκολία «σήκωνε τα μανίκια», όταν οι περισσότεροι στη θέση του σε τέτοια event θα ήταν γραβατωμένοι και θα αναζητούσαν/παρακαλούσαν για μια φωτογραφία!

Με τέτοια παραδείγματα δεν μπορεί να είναι τυχαία η απήχηση που είχαν οι αγώνες στην πόλη της Κοζάνης, δεν μπορεί να είναι τυχαία η οργάνωση για να υποδεχτεί ένα κλειστό για πρώτη φορά ένα τόσο σπουδαίο γεγονός.

Και παρόλο που η τηλεοπτική εικόνα «μίλησε» από μόνη της, το κλειστό της Λευκόβρυσης είναι ένα στολίδι που έχει δυναμική για να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και με κάποιες πινελιές να γίνει «αγνώριστο» σε πλαίσια ευρωπαϊκά και αξιοζήλευτα.

Η Εθνική έκανε το χρέος της με το «3×3» και εγκαινίασε κατά κάποιο τρόπο το γήπεδο, το οποίο με χωρητικότητα 3000 θέσεις είχε μέσο όρο πάνω την τελευταία είχε πάνω από 2.000 χιλιάδες κόσμο ενώ η εθελοντική παρουσία ξεπέρασε τα 500 άτομα ανά ημέρα. Από συνοδούς μέχρι ball girls και από τσίρλιντερς μέχρι εθελοντές σε κάθε θέση για να βοηθήσουν τη διοργάνωση!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εθνική αντρών έχει δυνατότητες, έχει σπουδαίες μονάδες και είναι ομάδα ετοιμοπόλεμη με κάθε διεθνή να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσει όταν του ζητηθεί! Χωρίς απώλειες να οδεύσει προς τη Θεσσαλονίκη ήταν το ζητούμενο και το πέτυχε. Ο στόχος υπάρχει, το κίνητρο υψηλό και η ώρα έχει φτάσει…

Κλείνοντας, η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν τα «όλε» με την κερκίδα μια κίνηση που καθρεφτίζει τα «θέλω» της ομάδας αλλά και τη «δίψα» του κόσμου για αυτή την Εθνική του Τζούριτς, του Πετρέα, του Πρωτοψάλτη και των άλλων παιδιών!

Υ.Γ. Δεν υπήρξε βράδυ που να τελειώσει αγώνας και να μην μείνουν εκατοντάδες φίλοι του βόλεϊ έξω από το κλειστό συνεχίζοντας τη γιορτή εκτός τάραφλεξ και περιμένοντας να χειροκροτήσουν την Εθνική μας.

Υ.Γ1 Αυτόγραφα και χιλιάδες φωτογραφίες, κανονικές και σέλφι… οι Έλληνες παίκτες δεν αρνήθηκαν το παραμικρό, έμειναν υπομονετικά μέχρι τέλους και έβαλαν τις βάσεις σωστά στην Κοζάνη για την επίσημη αγαπημένη αλλά και για το άθλημα του βόλεϊ!

Υ.Γ2 Κι επειδή ανέφερα μόνο τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης κυρίως γιατί είχε υπό παρακολούθηση από την πρώτη μέρα -μήνες πριν- τα έργα του κλειστού και τη διοργάνωση γενικότερα, θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί ότι και ο Δήμαρχος, Λευτέρης Ιωαννίδης (σ.σ. απλά συνεπώνυμος με τον αντιδήμαρχο) έχει κολλήσει το «μικρόβιο» του βόλεϊ ενώ στηρίζει κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Με τέτοιο δίδυμο νεανικό και με ιδέες στα κοινά της πόλης, οι Κοζανίτες σίγουρα ελπίζουν σε καλύτερες μέρες στην αυτοδιοίκηση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.