Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για το έργο της αναβάθμισης του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης



huvlvhjhkfgghcfhjg

Η διάθεση που υπάρχει από πλευράς της Περιφέρειας για το συντονισμό της προετοιμασίας του έργου της αναβάθμισης των υπαρχουσών υποδομών και της κατασκευής νέας πτέρυγας στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης συζητήθηκε κατά τη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και υπηρεσιακών στελεχών.

Η συνάντηση έγινε στην κατεύθυνση της επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη μελέτη και την κατασκευή της νέας πτέρυγας και την αναβάθμιση της υφιστάμενης πτέρυγας, ώστε να δημιουργηθεί μια σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.), η οποία θα ανταποκρίνεται στις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας, λειτουργικότητας και ποιότητας και θα εξυπηρετεί ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

“Οι ηλικιωμένοι άνθρωποί μας είναι για μας προτεραιότητα, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, με βασικό μας μέλημα οι γονείς, οι θείοι και οι παππούδες μας να έχουν τις συνθήκες φιλοξενίας και διαβίωσης που τους αξίζουν” τόνισε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.