Θέσεις εργασίας από εταιρεία καφέ-εστίασης στην Πτολεμαΐδα



ergasia_banner

Η εταιρεία καφέ-εστίασης <<Hotel>> έχοντας ως στόχο να στελεχώσει το κατάστημα της στην Πτολεμαΐδα, ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών για εργασία στις παρακάτω θέσεις:

Α) Barista
Β) Service (προγενέστερη εμπειρία κρίνεται απαραίτητη)
Γ) Βοηθός Service

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους (με μια πρόσφατη φωτογραφία επισυναπτόμενη) και το πόστο που τους ενδιαφέρει να εργαστούν στο e-mail: hotelalldaybar@gmail.com εώς και την Κυριακή 22 Μαΐου.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας (17:00-21:00): 6977611048 (κος Σταύρος)

•       Η εταιρία δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που περιέχονται στην αποστελλόμενη αίτηση και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997 περί ”επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”, με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των προσόντων και ικανοτήτων τους για τη θέση για την οποία υποβάλλουν την αίτηση ή για άλλη θέση μέσα στην εταιρία για την οποία κρίνεται ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες. Αποδέκτες αυτών των προσωπικών δεδομένων είναι μόνο οι υπάλληλοι της εταιρίας που είναι ειδικώς επιφορτισμένοι με αυτή την επεξεργασία ή/και άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτηθεί από αυτήν ειδικά για τον σκοπό αυτό, δηλαδή για τη συγκέντρωση, διαλογή και αξιολόγηση των υποβαλλόμενων αιτήσεων και βιογραφικών σημειωμάτων. Ο υποψήφιος δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι αποδέχεται τους όρους και δίνει την συγκατάθεσή του για την προαναφερθείσα επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων προς εκπλήρωση των προαναφερθέντων σκοπών με την αποστολή του βιογραφικού του σημειώματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.