Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία: Συνεχιζόμενο έγκλημα στην Καστοριά!



srthrsthsrthjsrytrthtrΗ Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία καταδικάζει  τη μαζική  δολοφονία των μικρών σκύλων που φιλοξενούνταν στο Δημοτικό χώρο κοντά στο  Μανιάκι του Δήμου Καστοριάς.

Απαιτείται από την Εισαγγελία, Αστυνομία ,Δήμο πραγματική έρευνα σε βάθος ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι και όχι μόνο μια γενική αυτεπάγγελτη μήνυση κατ αγνώστων, η οποία θα καταλήξει στο αρχείο.
Οι δολοφονίες ανυπεράσπιστων όντων συνεχίζονται .Τα ευρεθέντα πτώματα έως τώρα 15 με άγνωστο το τελικό αποτέλεσμα.!

Ζητούμε οι χειρισμοί της υπόθεσης να είναι  ακριβώς οι ίδιοι  όπως αν Εισαγγελία & Αστυνομία  έψαχνε  να βρει τους δολοφόνους  συνανθρώπων μας Καστοριανών ,όπως αναφέρεται και στη σχετική εγκύκλιο του Αρείου Πάγου.
Εξάλλου εγκλήματα κατά ζώων είναι πάντα ο προθάλαμος για εγκλήματα κατά ανθρώπων.

Τα ζώα πονούν και υποφέρουν όπως εμείς και η δολοφονία τους εκτός από παράνομη είναι πλήγμα στην ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας.

Ας μεριμνήσουν γι αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα όλοι οι Εμπλεκόμενοι Φορείς ΥΠΑΑΤ, Υπ. Εσωτερικών, Εισαγγελία, Αστυνομία, Δήμος.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.