Κοζάνη: Οι δράσεις του έργου «Στήριξη και ευκαιρίες για τα αυτιστικά παιδιά και τις οικογένειές τους»



sillogos_autismo_kozΣτις 24-4-2016 στο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του έργου «Στήριξη και ευκαιρίες για τα αυτιστικά παιδιά και τις οικογένειές τους» που υλοποίησε ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου και εξωτερικούς συνεργάτες και παρείχε υπηρεσίες σε 20 οικογένειες.

Οι δράσεις του έργου ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014 και διήρκεσαν 19 μήνες. Στόχος του έργου ήταν η υποστήριξη των γονέων παιδιών με αυτισμό στο σπίτι ,καθοδηγώντας τους στην εφαρμογή προγραμμάτων , προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της οικογένειας και του παιδιού με αυτισμό.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης».

Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος
Ελένη Παφύλη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.