Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού στη Νεάπολη Κοζάνης για κατοχή αδασμολόγητου καπνού



astinomia_tshirtΧθες (20-05-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Νεάπολης Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη από τους αστυνομικούς διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σακούλα  καπνού, συνολικού βάρους οχτακοσίων εξήντα πέντε -865- γραμμαρίων, η οποία δεν  έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Γρεβενών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.