Το θεατρικό έργο «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά από τη Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής



dipethe_kozΤην Τετάρτη 1 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου “Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους” από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζεται το έργο “Εχθροί εξ αίματος” του Αρκά από τη Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής.

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 9.00 μ.μ.

ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

Στο ευφάνταστο θεατρικό έργο του Αρκά, ένα τροχαίο ατύχημα οδηγεί τον αλκοολικό οργανισμό σε κώμα. Την ίδια στιγμή ξεσπά διαμάχη μεταξύ των οργάνων. Το Λεπτό και το Παχύ Έντερο διαφωνούν για το εάν τα ευγενή όργανα, η Καρδιά, οι Νεφροί και οι Πνεύμονες, έχουν συνωμοτήσει ώστε να καταλήξει ο ημιθανής οργανισμός, με σκοπό να μεταμοσχευθούν σε νέο υγιές σώμα. Μέσα από αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά των πραγμάτων.

Σκηνοθεσία: Αποστόλης Καραγιάννης

Επιμέλεια σκηνικών: Ανθή Χονδρογιάννη

Κοστούμια: η ομάδα

Ήχος & Φώτα: Ηλίας Μπουρνιώτης και η ομάδα

Βοηθοί σκηνοθέτη: Στέλλα Μανώλα, Φωτεινή Χαντζιάρα

Παίζουν: Γιώργος Μητσιάκος, Άννα Καρακάση, Λάζαρος Κούτσιανος

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΜΣ ΑΙΑΝΗΣ

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής δραστηριοποιείται από το 1980. Έκτοτε έχει ανεβάσει 12 θεατρικές παραστάσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.