Με μεγάλη συμμετοχή η λαϊκή συνέλευση στην Τ.Κ. Χρωμίου



ckfugyktkftjrdyjstr

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Χρωμίου, την Κυριακή 22 Μαίου, με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και την παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κύρινα, και των Αντιδημάρχων  Αιανής- Ελίμειας Ευθύμιου Ζαγάρα, Οικονομικών Γιώργου Βαλαή, Τεχνικών Έργων Κώστα Δεσποτίδη, Περιβάλλοντος Ελένης Τασοπούλου, Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη, Τοπικής Ανάπτυξης Αχιλλέα Δημητριάδη και των δημοτικών συμβούλων Γιώργου Σιαμπανόπουλου και Χρύσας Αθανασιάδου.

Στη συνέλευση, τέθηκαν από τον Πρόεδρο της ΤΚ Χρωμίου Ευάγγελο Γαμβρέλα και τους κατοίκους  όλα τα ζητήματα, που αντιμετωπίζει το Χρώμιο με κυρίαρχα τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

Η περιοχή του Χρωμίου έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αναπτύσσοντας γεωκτηνοτροφική δραστηριότητα, διαθέτει σημαντικό μεταλλευτικό πλούτο, ενώ εμφανίζονται πολύ σημαντικά γεωλογικά φαινόμενα (Μπούρινος, Γεωπάρκο) τα οποία μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Η δημοτική αρχή παρουσίασε το σχέδιο της για την ανάπτυξη της περιοχής και περιέγραψε αναλυτικά όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.