Καστοριά: Βρέθηκε ο εξοπλισμός της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της Ρωσίας που είχε κλαπεί τον προηγούμενο μήνα



ykdiuyukylkfuifyuiolro7yiuro7yiu

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων Καστοριάς βρέθηκε την 21-05-2016 το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αθλητικό υλικό για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 21-04-2016.

Συγκεκριμένα, την 21-04-2016 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας της εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Ρωσίας, που βρισκόταν στην περιοχή της Καστοριάς για προπονήσεις, κατήγγειλε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 12-04-2016 μέχρι και 18-04-2016 άγνωστοι αφαίρεσαν μέρος αθλητικού υλικού – εξοπλισμού της ομάδας από χώρο όπου φυλασσόταν.

Μετά από επισταμένες αστυνομικές έρευνες, βρέθηκε προ τριημέρου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα σε περιοχή των Κορεστείων Καστοριάς, επιμελώς κρυμμένο, το κάτωθι αθλητικό υλικό, ιδιοκτησίας της προαναφερόμενης ομάδας:

10 ζευγάρια κουπιά λέμβου κωπηλασίας, διαστάσεων 2,70 μέτρα έκαστο,
10 ζευγάρια ειδικά αθλητικά υποδήματα,
ένα κάθισμα κωπηλατικής λέμβου με βάση στήριξης ποδιών,
μία μεταλλική βάση καθίσματος λέμβου και
6 βάσεις υποδημάτων.

Το αθλητικό υλικό που βρέθηκε, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί σε νόμιμο κάτοχο της ομάδας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.