Το Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών



76roifi7fi76f7i6fri76i7

Το Ε.ΠΑ.Μ. Κοζάνης πραγματοποίησε το Σάββατο 14/05/2016 εκδήλωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών.

Έξι χρόνια είναι πολλά.

Από το 2010 μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται ένα παγκόσμιο πείραμα υποδούλωσης και κατάκτησης της χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα. Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα. Επιχειρείται με πρόσχημα και πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος, η πλήρης μετατροπή της σε αποικία, σε δουλοπαροικία του χρέους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών βιώνει στο πετσί της, τον οικονομικό αφανισμό, την εργασιακή έρημο, την υφαρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας και της αγροτικής γης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την εξάλειψη των αγαθών της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και του εκμαυλισμού της, την πολιτιστική αποχαύνωση, την διαχρονική καταστροφή της διατροφικής επάρκειας, τη διάλυση των δομών της εθνικής μας άμυνας και την χρεοκοπία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.

Τα ψέμματα όμως τέλειωσαν.

Σήμερα είναι σε όλους σαφές, ότι δεν διακυβεύεται απλά και μόνο η εργασία, η μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν αρκεί η απλή διαμαρτυρία για τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση του ίδιου του λαού, η σωτηρία της πατρίδας.

Ε.ΠΑ.Μ. ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.