2 Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας: Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά τα φτερά μας στην αναβάθμιση, εξέλιξη και διεθνοποίηση του Σχολείου μας



13231084_293974290934015_1437540267_n

Την εβδομάδα από 16-20 Μαΐου ολοκληρώνονται οι κινητικότητες εκπαιδευτικών που αφορούν το εuρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ που υλοποιεί το Σχολείο μας για το σχολικό έτος 2015-16 με θέμα την άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Φορέας υποδοχής αυτή τη φορά είναι το Σχολείο μας. Τέσσερις εκπαιδευτικοί (2 από την Κύπρο και 2 από τη Λετονία) θα βρεθούν στο Σχολείο μας.

Οι Κύπριοι εκπαιδευτικοί θα διδάξουν σε όλες τις τάξεις θέματα που αφορούν την άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, ενώ οι Λετονοί εκπαιδευτικοί θα παρακολουθήσουν τη διδασκαλία μαθηματών. Οι Εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων Μαθητών και μαθητές του σχολείου ετοιμάζονται πυρετωδώς για να δεχτούν τους εκπαιδευτικούς των άλλων χωρών.

Εκδήλωση στο 2 Δημοτικό Σχολείο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ. Παρουσίαση παραδοσιακων τοπικών εθιμων σε Κυπρίους και Λετονους εκπαιδευτικους στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Από το radiosiatista.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.