Ο Δήμαρχος Βοΐου στο 2ο Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη



lyugyulluyfrtjrdts

Τις εργασίες του 2ου Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Αυτοδιοίκηση, προβληματισμοί και προοπτικές», που συνδιοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Money Show Network,  την Παρασκευή 20 Μαΐου  2016 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Στη συμβολή της αυτοδιοίκησης στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη αναφέρθηκε κατά την ομιλία του ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι μέσα από την ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη θα μπορέσει να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και η βιώσιμη ανάπτυξη σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ο Δήμαρχος Βοΐου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή για διάφορα θέματα του Δήμου και παράλληλα να τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης από το Κράτος των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στους Δήμους, αλλά και στην απλούστευση των διαδικασιών χρηματοδότησης τόσο  των εργαζομένων στις δομές όσο και των ωφελούμενων καθώς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο φορέας που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συμβάλλει στην υλοποίηση του κοινωνικού κράτους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.