Ζ. Βρίκος, δικηγόρος της μητέρας του άτυχου 5χρονου: «Ας σταματήσει το όψιμο ενδιαφέρον του οποιουδήποτε που γίνεται εκ του πονηρού»



guliyghuilluyftgu7drytΈπειτα από επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον δικηγόρο της μητέρας του άτυχου 5χρονου αγοριού που κατασπάραξαν τα ροτβάϊλερ, ο. κ Ζήσης Βρίκος δήλωσε:

“Το χειρότερο πράγμα που ζούμε στην Ελλάδα είναι τα στερεότυπα, αποδίδοντας εύκολους χαρακτηρισμούς σε μία γυναίκα. Πολύ περισσότερο σε μία γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής. Με αυτά τα στερεότυπα δεν πάμε μπροστά, ούτε ως κοινωνία. Ούτε φυσικά θα πηγαίναμε ως έννομη τάξη.

Αισθάνθηκα την ανάγκη, ανάμεσα στα άλλα, να εξηγήσω τι χαρακτήρας και τι άνθρωπος είναι η μητέρα, η οποία δεν έχει παραμελήσει σε καμία περίπτωση το παιδί της, τραβούσε του Χριστού τα πάθη, μέχρι το 2014 που αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι. Και έκτοτε συνεχίζει με αξιοπρέπεια τον δρόμο της προσφοράς και της εργατικότητας για το παιδί της.

Ο καθένας μας θα πρέπει να αγαπήσει, να θρηνήσει και να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού όσο γίνεται πιο «χαμηλά», χωρίς περαιτέρω δηλώσεις και «πυροτεχνήματα».

Ας σταματήσει, λοιπόν, το “όψιμο” ενδιαφέρον του οποιουδήποτε που προφανώς γίνεται εκ του πονηρού και ας μείνει ο θρήνος και τα συναισθήματα στην ψυχή του καθενός για τον Στάθη.”

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Ζ. Βρίκος, δικηγόρος της μητέρας του άτυχου 5χρονου: «Ας σταματήσει το όψιμο ενδιαφέρον του οποιουδήποτε που γίνεται εκ του πονηρού»

  1. Κάθε δικηγόρος πρέπει να λέει αυτά που μπορεί να αποδείξει αλλιώς δεν είναι δικηγόρος είναι κουτσομπόλης. Εδώ όλοι ξέρουν ποια είναι η “αξιοπρεπής κυρία”. Πες μας κύριε Βρίκο και σε ποια μαγαζιά δούλευε “πλένοντας πιάτα” για να μας πείσεις. Κρίμα το παιδάκι αλλά ο Θεός ξέρει γιατί το πήρε. Γιατί ενοχλούσε τη μάνα να κάνει τις “δουλειές” της.

    1. den gnorizo kan poia einai h mana alla oti kai douleia na ekane gia na anathrepsi to paidi tis den tha eimai egw kai esi pou tha tin krinoume kai min kitate na diksete endiaferon oti sas stenaxorise gia meriki merida atomon apefthinome……..kai opos vlepo grafis oti tis to pire o theos …. mono o theos krini kai afou den eisai min krinis aki ginese mikropsixos

  2. Ντροπή σου άνανδρε τιποτένιε ψευδεπώνυμε Γιώργο!!!!!
    Ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι ΠΟΛΥ αξιοπρεπής προσεκτικός και μια χαρά τα λέει και μπράβο του. Και η μεγάλη μερίδα του κόσμου στην Κοζάνη ξέρει ότι δούλευε σε εστιατόριο φοιτητομάγαζο δίπλα από τον πεζόδρομο. Ούτε ήταν αυτό που χωρίς ντροπή λες, ούτε φυσικά κανένας άλλος είναι κουτσομπόλης και κατεντρεχής εκτός από εσένα τον σάπιο.
    Τολμάς να λες ότι έφυγε μια ψυχούλα για να κάνει μια μάνα που θρηνεί όλη μέρα την ¨δουλειά της¨”

    Προφανώς είσαι από την μεριά των κροκοδείλων που κλαινε ξαφνικά με μαύρο δάκρυ που μυρίστηκα το ¨κοκό”
    Ναι, αυτων που τόσα χρόνια εκμεταλλέυτηκαν την κοπέλα και την είχαν να δουλεύει όλη μέρα και να ξεσκατώνει γέρους..
    Ρώτα στο σχολείο του παιδιού τις δασκάλες και τις άλλες μάνες ποιά είναι η κοπέλα.
    Αι σιχτίρ με την κακοήθεια (διάβασα και χθες ένα αντίστοιχο σχόλιο – προφανώς από εσένα- και συφιλιάστηκα).
    Τολμας να λες ότι το πήρε ο Θεός γιατί ήξερε.

    Μαζί με τα ροντβαίλερ και εσύ.. ούτε καν ανθρωποειδές..
    Χυδαίοι υπάνθρωποι…

    1. Είςτε πολλοί λοιπόν

      - Edit

      Απαντήστε

      Είστε πολλοί λοιπόν.
      Δεν ειναι μόνο ένας!

      Όχι, δεν ειμαι ο δικηγόρος. Η κόρη μου ηταν συμμαθήτρια με τον άτυχο Στάθη.
      Και ξέρω πολύ καλά την περίπτωση..
      Και την μάνα και το παιδί και τον δικηγόρο

      Θα έπρεπε να το εχεις καταλάβει απ όσα έγραψα

      Εσένα πάλι για κανέναν κακεντρεχή συνάδελφο του Βρήκου σε κόβω…

  3. Εντάξει παιδιά. Δεν παίζει ρόλο αν η μητέρα είναι καλή ή κακή. Σημασία έχει ότι δεν πρόσεξε το παιδί όταν χρειαζόταν. Ακούγεται ότι γενικά δεν το πρόσεχε. Σίγουρα λέει ψέματα ότι έλειπε μόνο ένα λεπτό.Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του φάγανε και τα κόκαλα δηλαδή το σφάζανε για πολύ ώρα.

  4. ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
    ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ?
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.