Αλέξανδρος Κοκκινίδης: Η Ιστορία αιμορραγεί…



fsytjhjhgytjyjtjsythfgs

Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης από τους Τούρκους.
Μια Γενοκτονία που αιμορραγεί..
Η ίδια η Ιστορία αιμορραγεί…
Εμείς αιμορραγούμε….

Η Ιστορία περιμένει να δικαιωθεί.
Η Γενοκτονία συνεχίζεται και αιμορραγεί όσο την αρνούνται αυτοί που την διέπραξαν και όσοι αρνούνται την πραγματικότητα.
Η Ιστορία αιμορραγεί και μαζί της αιμορραγούν η Αλήθεια, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία, η Ανθρωπότητα.
Η Δημοκρατία αιμορραγεί όσο κάποιοι δεν αναγνωρίζουν όσα έπραξαν και προκάλεσαν και όσο κάποιοι τους καλύπτουν.
Η Αλήθεια αιμορραγεί όσο κάποιοι προσπαθούν να την φιμώσουν, να την αλλοιώσουν και να την σβήσουν.
Η Δικαιοσύνη αιμορραγεί όσο οι 353.000 χιλιάδες ψυχές δεν βρίσκουν δικαίωση και ανάπαυση.
Η Ανθρωπότητα αιμορραγεί  και κινδυνεύει όσο κάποιοι που βιαιοπράγησαν άδικα και ανελέητα πάνω σε αυτήν δεν αναλαμβάνουν και δεν αναγνωρίζουν έντιμα τις ευθύνες και τις συνέπειες των πράξεων τους και όσο κάποιοι με ύποπτους τρόπους, περίεργες μεθόδους και ύπουλες τακτικές συγκαλύπτουν, αποκρύπτουν, παραβλέπουν και δήθεν επιστημονικά υποβαθμίζουν τα εγκλήματα αυτών που τα διέπραξαν και που είχαν ως αποτελέσματα τρεις Γενοκτονίες (των Ασσυρίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης).

Η Ιστορία αιμορραγεί όσο κάποιοι την αρνούνται, όσο κάποιοι την μεταλλάσουν, όσο κάποιοι την παραποιούν, όσο κάποιοι την διαστρεβλώνουν, όσο κάποιοι επιλεκτικά δεν την αναγνωρίζουν, όσο κάποιοι θέλουν να την παραγράψουν, όσο κάποιοι θέλουν να την διαγράψουν εξαφανίζοντας γεγονότα αδιαμφισβήτητα, όσο κάποιοι δεν την σέβονται και όσο κάποιοι γίνονται συνένοχοι, συνεργοί και συμμέτοχοι είτε σιωπώντας είτε υποστηρίζοντας το έγκλημα και το ψέμα.

Η Ιστορία αιμορραγεί όμως δεν αλλάζει και όσο θα αιμορραγεί τόσο εμείς θα δίνουμε το αίμα μας για να μην σβήσει ποτέ η αλήθεια από το πέρασμα του χρόνου και από τον πόλεμο των παραχαρακτών της και άλλο τόσο θα δίνουμε την ψυχή μας έτσι ώστε το φως των αδικοχαμένων ψυχών των παππούδων, των γιαγιάδων και των προγόνων μας να καίει άσβεστο και να φωτίζει στους αιώνες και το μέλλον μας.

Με Σεβασμό και Τιμή για αυτούς που σώθηκαν, “μας” κουβάλησαν και μας “έφεραν” εδώ.
Με Ιερό Καθήκον και Ιερό “Χρέος” προς αυτούς που άδικα χάθηκαν.

19 Μαΐου 2016
Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους

Χριστός Ανέστη !!!
Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.