Συναρπαστικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγόρων μεταξύ Κοζάνης και Κατερίνης



asrthsrjhsrtyjsjtyyt

Ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικός αγώνας για το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγόρων διεξήχθη σήμερα στο στάδιο της Μαυροπηγής Κοζάνης μεταξύ των ομάδων του ΔΣ Κοζάνης και της φιλοξενούμενης του ΔΣ Κατερίνης με τελικό νικητή τους Κοζανίτες Δικηγόρους με σκόρ 4-3.

Με την ομάδα των Δικηγόρων Κατερίνης αγωνίστηκαν οι Ηλ. Νικολαίδης, Γ. Αργυρόπουλος Δ. Αναγνωστούδης, Γ. Νατσιός, Αλκ. Παπανικολάου, Αθ. Ελευθεριάδης, Γ. Γιαννούλης , Γρηγ. Μαπεντζίδης Χρ. Παπαγιάννης, Διον. Σκούφας Δ. Τανταλίδης και Βασ. Νουλέζας (β ημιχρ.) πού προερχόταν από τραυματισμό.

Τα γκολ για τον ΔΣ Κατερίνης που αγωνίζονταν με ελλείψεις  σημείωσαν οι Χρ. Παγιάννης (2) και Δ.Τανταλίδης με σουτ έξω από την περιοχή και ασθενή απόκρουση του μέχρι τότε πολύ σταθερού τερματοφύλακα της Κοζάνης ενώ για τους γηπεδούχους που διεκδίκησαν την νίκη με πάθος τα γκολ σημείωσαν οι Θόδ. Ηλιάδης που πέτυχε χάτ τρίκ και Κύρος Σπόντης.

Ακολούθησε γεύμα στην Λευκόβρυση. Τους οικοδεσπότες ευχαρίστησε εγκάρδια για την άψογη φιλοξενία τους για λογαριασμό του ΔΣ Κατερίνης εμφανώς συγκινημένος  ο δικηγόρος Βασ. Νουλέζας.

Ανάμεσα στους διακριθέντες του ΔΣ Κατερίνης οι Ηλ. Νικολαίδης με καλές αποκρούσεις Γ. Γιαννούλης Γ. Αργυρόπουλος Χρ. Παπαγιάννης, Διον. Σκούφας και Δ. Τανταλίδης ο Αθ. Ελευθεριάδης με τις μεταβιβάσεις του στο κέντρο χωρίς να υστερήσει κανείς.

Άψογη κατά γενική ομολογία η διαιτησία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.