Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τις εξαγωγές στο Βελβεντό – Δείτε το βίντεο

arsthsrytghy

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ΄΄Εξαγωγές – Πιστοποιήσεις – Χρηματοδοτικά Εργαλεία΄΄ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντό. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και την εταιρία Πιστοποιήσεων ISTOS στο πλαίσιο της ενημέρωσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

«Παράγω & Εξάγω, η σημασία του κλάδου των τροφίμων-ποτών στην εθνική και τοπική οικονομία» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο κ. Θωμάς Βασσάρας μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ο οποίος και κατάγεται από το Βελβεντό, στα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Τεχνικοί Έλεγχοι – μια προσέγγιση για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας» αναφέρθηκε ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκης  Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG S.A ενώ ο κ.  Περικλής Αλειφέρης Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων ανέπτυξε το θέμα «Χρηματοδοτήσεις στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του δήμου αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουκάλης υπογραμμίζοντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζονται καθώς και το μοντέλο των δύο συνεταιρισμών του Βελβεντού.

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε