Παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης



kentro_dia_viou_mathisisΟ Δήμος Κοζάνης και το τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης ανακοινώνει την παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν επιτυχώς τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης, τα οποία υλοποιήθηκαν τόσο στο Δήμο Κοζάνης όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αιανής, Ελλησπόντου, Ελίμειας, Υψηλάντη, και συγκεκριμένα των εκπαιδευτικών περιόδων Οκτωβρίου 2014 – Ιουνίου.

Για τη λήψη των βεβαιώσεων παρακολούθησης οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης καλούνται να επισκεφτούν το γραφείο του τμήματος Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης που βρίσκεται στον 3Ο όροφο  του κτιρίου της Πολεοδομίας Κοζάνης στην οδό Π. Χαρίση 6. Από την Τετάρτη 6/04/2016 έως και την Παρασκευή 08/04/2016 και ώρες  10:00 έως 14:00.

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των τμημάτων μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κοζάνης, από το πέρας της ημερομηνίας παράδοσής τους, θα βρίσκονται στο αρχείο του τμήματος Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι εκπαιδευόμενοι για τη μετέπειτα λήψη τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.