Σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τον Υπ. Εσωτερικών κ. Π. Κουρουμπλή – Επίσκεψη του Θ. Μουμουλίδη στην έκθεση γούνα στην Αθήνα



srhthrsjsytjytrsyt

Το περασμένο Σάββατο επισκέφτηκε την πόλη μας ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότηση Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Με την ευκαιρία αυτή δόθηκε η δυνατότητα στα αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και στον υπουργό να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, κυρίως για ζητήματα που τους απασχολούν την τρέχουσα περίοδο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν εκτός από το προσφυγικό, την διοικητική μεταρρύθμιση και τις ριζικές αλλαγές στον Καλλικράτη, τα προβλήματα της πολύμορφης κρίσης, έτσι όπως τα βιώνει η περιοχή μας, αλλά και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το ξεπέρασμα της δύσκολης περιόδου και την επαναφορά σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης επισκέφτηκε την έκθεση γούνας στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN στην Αθήνα

Την έκθεση FurExcellenceinAthens 2016 που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας σε συνεργασία με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας , στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN του  Αεροδρομίου, επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Απριλίου  ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης συνοδεύοντας τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουριμού κ. Γιώργο Σταθάκη.

Στη συνέχεια δόθηκε  συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός και οι   βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο Θέμης Μουμουλίδης ανέφερε: «Η γούνα ανήκει στις παραδοσιακές παραγωγές της περιοχής. Μετρά περισσότερα από 470 χρόνια παραγωγικής δραστηριότητας. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του κλάδου, καθώς η γούνα σήμερα αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μέγεθος οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής μετά τη ΔΕΗ και την γεωργο-κτηνοτροφία. Τάσσομαι στο πλευρό των γουνοπαραγωγών και ταυτόχρονα επισημαίνω ότι πρέπει να γίνουν σεβαστοί και να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος σε όλες τις εγκαταστάσεις  γουνοφόρων  ζώων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας».

Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των γουνοπαραγωγών και δεσμεύθηκε  να προωθήσει ενέργειες για την λήψη σειράς μέτρων για την ανάπτυξη του κλάδου στην περιοχή, καθώς και να επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.