Πολλές επιτυχίες για τους «Μαχητές Κοζάνης» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing



12988057_226657667722616_1093532016_nΤο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing τής Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων έλαβε τέλος, με τούς “ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ”, το σύλλογο μας να κλέβει την παράσταση!

Οι μαχητές μάς μετά από δυνατές μάχες με πολύ καλούς και άξιους αθλητές, κατάφεραν να είναι στό βάθρο όλοι τούς. Συγκεκριμένα την πρώτη θέση έλαβαν οι
1.Τσαγγαδούρας Αθανάσιος στήν Β’ Κατηγορία Ανδρών στα -85 κιλά!
2. Πρωτιά και για τόν μαχητή μάς Κανατίδη Ηλία στην Γ’ Κατηγορία  Ανδρών στα -75 κιλά! Καί οι δύο μετά από δυνατούς αγώνες κερδίζοντας εκτός από το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις του πρωταθλήματος!!!
3. Πρωτιά καί γιά τόν μικρό μας Μαχητή Δημητράκη Γιώργο στην Γ’ Κατηγορία παίδων -60 κιλά, μετά από τρείς αγώνες!!! Ο Νικος Καππας τρίτη θέση στην Γ’κατηγορία στα75 κιλα. Δεύτερη θέση γιά τόν Ρουσιάδη Θωμά όπου στάθηκε άτυχος καθώς τού βγήκε ο ώμος  κατά τήν διάρκεια τού αγώνα στερώντας του έτσι την διεκδίκηση τής πρωτιάς στήν Γ’ Κατηγορία Ανδρών -95 Κιλά!

Τα κορίτσια μάς εξίσου καλά!!! Η Greta Radeva δεύτερη θέση Γ’ κατηγορία  -70 Κιλά! Στήν ίδια κατηγορία η Jale Jampaz ελαβε την τρίτη θέση μετά από δυνατές μάχες όπως και η Greta Radeva η οποία αγωνίστηκε καί σέ αγώνα πυγμαχίας!!! Σειρά είχαν και οι μικροί μάς Μαχητές με την Καλαϊτζη Σεμίνα στην πρώτη θέση μετά από δύο όμορφους αγώνες!!! Οι Παπαδημητρίου Ελευθέριος και Παπαδημητρίου Παναγιώτης τήν Τρίτη θέση καθώς καί ο Τσαϊρης Μιχάλης αντίστοιχα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς Μαχητές Κοζάνης, τούς αθλητές μάς που μάς εκαναν υπερήφανους με το ήθος και την αγωνιστικότητα τούς στό αθλημα του KICK BOXING!! Την Ε.Ο.Μ.Α γιατί κατάφερε να κάνει την διοργάνωση μία γιορτή γιά όλους μάς!!! Τόν κόσμο πού μας ακολούθησε καί μάς έδωσε δύναμη, τούς γονείς που με εμπιστεύονται και τέλος το Γυμναστήριο fitness club Σοφοκλέους1 στην Κοζάνη καί τό καφέ Παυλού Μελά!! Επόμενος στόχος για τούς “ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ” Οι αγώνες επίλεκτων Thai boxing στην Θεσσαλονίκη 21-5-2016 μέσα σε οκτάγωνο!!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ!

Με εκτίμηση και αγάπη

Πουτογλίδης Ηρακλής,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.