Από το 1974… στο σήμερα: Σε νέο χώρο το κατάστημα Καλλυντικών Παφύλης στην Κοζάνη!



111jytfkuyfui

Μέσα από την ανάγκη για συνεχή βελτίωση και καλύτερη εξυπηρέτηση, το κατάστημα καλλυντικών Παφύλης στην Κοζάνη μεταφέρεται σε έναν νέο και ανανεωμένο χώρο, εναρμονισμένο με τις αισθητικές ανάγκες της εποχής, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (11 Απριλίου).

Ο νέος χώρος του καταστήματος θα βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 5 (πρώην τράπεζα Marfin).

Από το 1974, το κατάστημα καλλυντικών Παφύλης, βρίσκεται αδιάκοπα κοντά στις ανάγκες των πελατών του.

Μια ιστορία ομορφιάς, που κρατάει 42 ολόκληρα χρόνια και ξεκίνησε υπό τη διεύθυνση της κ. Ευαγγελίας Παφύλη, περνώντας αργότερα στα χέρια του συζύγου της, Εμμανουήλ Παφύλη.

Σήμερα, με την ίδια αγάπη και συνέπεια που δίδαξαν οι παλιοί στους νεότερους, τη διεύθυνση έχει αναλάβει ο υιός, Γιώργος Παφύλης. Με εφόδια εργατικότητας, σεβασμού και συνέπειας ο υιός Γ. Παφύλης, χαράζει τη δική του πορεία στο χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς.

Μιλώντας ο κ. Γ. Παφύλης στο KOZANILIFE.GR, μας ανέφερε:

“Επιδιώκουμε πάντα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της επιχείρησής μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συνεχή στήριξη της επιχείρησής μας. Η υπόσχεσή μας είναι, να παραμείνουμε σταθερά δίπλα τους. Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τον κόσμο, να γνωρίσει το νέο μας χώρο”.

Να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα στο νέο τους κατάστημα!

222kuytlio

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.