Εκδηλώσεις υποδοχής φλόγας της Μαθητιάδας στο Δήμο Βοΐου – Δείτε φωτογραφίες



aaaujrtedijytfrkuyfyuth

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις υποδοχής της φλόγας της 12ης μαθητιάδας Δήμου Αμφίπολης και της 1ης μαθητιάδας Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1 Απριλίου στο Δήμο Βοΐου.

Η Δημοτική Αρχή, φορείς και σύλλογοι της περιοχής, μαθητές και εκπαιδευτικοί τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους την τελετή που  πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη, τη Σιάτιστα και το Τσοτύλι.

Η 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Περιφέρεια και του Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της Μαθητιάδας του Δήμου Αμφίπολης στα πλαίσια του προγράμματος «Δημιούργησε το μέλλον σου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,
Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η διοργάνωση αυτή έχει σκοπό να διαχυθεί το εκπαιδευτικό μήνυμα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Περιφέρειας, ώστε να «παιδευτούν» στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τις αυθεντικές αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων, να γνωρίσουν και να σεβαστούν τη διαφορετικότητα, να συμμετάσχουν στις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και να ζήσουν μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία, τους εκπαιδευτικούς, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών.

2srytjuhyt

3dstyjdtg

4sarfdthrsa

5zfghsrf

6sftghfs

7fgjhsdf

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.