Πτολεμαΐδα: Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών – Σύλληψη 50χρονης για παράνομο έρανο



astinomia_antras_peripoliko

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην Πτολεμαΐδα

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας  τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν στην πόλη της Πτολεμαΐδας και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (03) ημεδαπών (26, 30 και 50 χρονών).

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 20-03-2016 έως 21-03-2016 στην πόλη της Πτολεμαΐδας διαπράχθηκαν τέσσερις κλοπές σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (50, 54,  57 και 61 χρονών) από τους οποίους αφαιρέθηκαν:
ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
ένα (1) πιστόλι,
ένας (1) φορητός  υπολογιστής,
μία (1) μπαταρία αυτοκινήτου,
το χρηματικό ποσό των ενενήντα πέντε ευρώ (95 €)  και
διάφορα έγγραφα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, δράστες των κλοπών φέρονται οι προαναφερόμενοι ημεδαποί (26, 30 και 50 χρονών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο οι δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι ανωτέρω  δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα για παράνομο έρανο

Χθες (05-04-2016) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 50χρονη ημεδαπή για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε η ανωτέρω να ενεργεί  παράνομο έρανο, με τη μορφή πώλησης περιοδικών και παραμυθιών, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πενήντα έξι (56) περιοδικά – παραμύθια, καθώς και δύο (2) μπλοκ αποδείξεων είσπραξης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.