Αποστολή βοήθειας από τα σχολεία της Εορδαίας στους πρόσφυγες της Λευκόβρυσης



rrrkmjftufufuytfyu

Ο Δήμος Εορδαίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Δυτικής Μακεδονίας για συμμετοχή  σε δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες, απευθύνθηκε στα Σχολεία της Εορδαίας, προκειμένου να συμβάλλουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των προσφύγων της Λευκόβρυσης.

Η πρώτη αποστολή με μέρος των συγκεντρωθέντων ειδών από Σχολεία της Πτολεμαϊδας αναχώρησε σήμερα για την Λευκόβρυση , συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας Γεώργιο Θεοδοσιάδη , ο οποίος τα παρέδωσε στην αρμόδια επιτροπή του κέντρου υποδοχής , παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου.

Ανάλογες αποστολές θα πραγματοποιηθούν και τις επόμενες μέρες , σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Απόστολο Καϊδη , ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς , τους μαθητές και τους γονείς τους για την άμεση ανταπόκριση και έμπρακτη υποστήριξή τους  σε μία  δράση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.