Ανακοινώσεις του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας»

sillogos_vlatsioton_ptolΟ Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαϊδας “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” ενημερώνει τα μέλη – φίλους της Βλάστης, ότι για την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 5:30 το απόγευμα θα διαθέσει λεωφορείο για τη λειτουργία του Ακάθιστου Ύμνου που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Μάρκο της Βλάστης. Το λεωφορείο θα επιστρέψει με το τέλος της λειτουργίας στην Πτολεμαΐδα.

Τόπος αναχώρησης: Δημαρχείο Πτολεμαΐδας
Για κρατήσεις θέσεων : 6981237393

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαϊδας “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” συμμετέχει  στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικού καθαρισμού – εξωραϊσμού “LET’S DO IT WORLD” και στο ελληνικό σκέλος “LET’S DO IT GREECE”.

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 καθαρίζουμε την είσοδο του χωριού μας, της Βλάστης (Εκκλησάκι του Ζιάμου) και καλούμε όλα τα μέλη και μη να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτή την περιβαλλοντική δράση.

Τόπος συγκέντρωσης: Εκκλησάκι του Ζιάμου – Βλάστη και ώρα 11 το πρωί
Για κρατήσεις θέσεων : 6981237393