Ο 16χρονος Κοζανίτης Dj Νίκος Τριανταφύλλου που πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Κοζάνης!



12705753_969411533152327_1272753992976884871_n

Δεν είναι και λίγο να μην έχεις συμπληρώσει 2 δεκαετίες εν ζωή και να πρωταγωνιστείς σε κάτι που σου αρέσει. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Νίκος Τριανταφύλλου λίγο πριν κλείσει τα 16, έχει φροντίσει να μας κάνει να μάθουμε το όνομα του και να χορεύουμε στους… δικούς του ρυθμούς!

Ο Κοζανίτης DJ πήρε μέρος στο “Be The One”, ένα διαγωνισμό για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών. Ανάμεσα σε 100 συμμετέχοντες κατέκτησε, ύστερα από ψηφοφορία, την 15η θέση! Εμείς είπαμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά και να τον γνωρίσουμε καλύτερα, να μας μιλήσει για την επιτυχία του και για τα μελλοντικά του σχέδια…

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε στο KOZANILIFE.GR και στον δημοσιογράφο Καραδημούλα Σάκη:

 
 

– Καλησπέρα Νίκο και συγχαρητήρια. 15ο έτος της ηλικίας σου, 15η θέση στον διαγωνισμό. Μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί, ότι το μέλλον σου ανήκει. Πως αισθάνεσαι για το αποτέλεσμα;

Καλησπέρα Σάκη σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φανταστώ καθόλου πως θα φτάσω έστω στην 15η θέση, αλλά με την υποστήριξή σας και την υποστήριξη όλων των Κοζανιτών με βοήθησε να φτάσω σε αυτή την θέση. Δεν μπορώ να πω ακόμη πως το μέλλον μου ανήκει επειδή βρίσκομαι ακόμα στα 16 μου χρόνια, γιατί το Djing είναι μεγάλη υπόθεση και για αυτό δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στην 15η θέση στην ηλικία που είμαι, επειδή η δουλειά μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 
 

– Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για σένα. Πως και πότε πήρες αυτή την απόφαση να αρχίσεις το Djing;

Αρχικά αυτή την απόφαση την πήρα πριν από 3 με 4 χρόνια περίπου.Στην αρχή το έβλεπα σαν ένα παιχνίδι για να περνάει η ώρα μου,αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν και συνεχίζει να είναι ένας παλιός Dj από τη δεκαετία του 80’(πολύ γνωστός στην Δυτική Μακεδονία) και εκείνη τη χρονιά έτυχε και ο αδερφός μου να είναι ο βασικός Dj σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Κοζάνης, έτσι είπα και εγώ (για την πλάκα μου φυσικά) να μάθω να παίζω μουσική (μιας και τότε είχε γίνει μόδα και το Djing με Controllers και με PC) και έτσι είχα την ευκολία να μάθω πιο εύκολα απ’ότι θα μπορούσε να μάθει κάποιος στα παλιά τα χρόνια.

 
 

– Έχεις ως πρότυπο κάποιον; Και από τα δικά μας μέρη;

Ναι, έχω σαν πρότυπο 3 ανθρώπους. Ένας είναι ο γνωστός Dj The Boy επειδή με εντυπωσιάζουν τα κόλπα και τα Skills που έχει επάνω στα βινύλια και γενικά τις τεχνικές που έχει και που με αυτές εντυπωσιάζει τον κόσμο. Μετά οι άλλοι δυο είναι και οι μεγαλύτεροι παράγοντες που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος πάνω στο Djing και να διασκεδάζω τον κόσμο αλλά και στο να εχω Skills και να μπορέσω να εντυπωσιάσω και εγώ τον κόσμο με τον δικό μου τρόπο. Αυτοί οι δυο λοιπόν είναι ο αδερφός μου και ο πατέρας μου, Χάρης και Γιώργος Τριανταφύλλου. Και οι δυο φυσικά είχαν και έχουν μεγαλύτερες ικανότητες και φυσικά μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και μου έδειχναν και μου έλεγαν πολλά και με διάφορους τρόπους και ποιο είναι λάθος και πιο το σωστό. Μετά όλα τα άλλα τα έμαθα μόνος μου στην πορεία όπως και το να παίζω μουσική.

 
 

– Ποιο είδος μουσική προτιμάς να παίζεις;

Δεν έχω θέμα με κανένα είδος μουσικής.Το καθένα έχει την δική του χάρη και διασκέδαση. Εγώ προτιμώ την ξένη μουσική όπως House, future house, deep house, Trap, RnB, Funky, Hip Hop κτλ. Αλλά ο κόσμος (γενικά οι Έλληνες) πιστεύω πως τους ελκύει πιο πολύ η Ελληνική μουσική παρά η ξένη και έτσι αναγκαστικά σαν Dj αν θέλεις να αρέσεις σε όλους και να έχεις σίγουρη δουλειά πρέπει να ξέρεις να παίζεις και Ελληνικά και γενικότερα όλα τα είδη της μουσικής.

 
 

– Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερό μου χρόνο, μου αρέσει να κάνω 2 πράγματα που τα έκανα πριν αρχίσω το DJing και που αυτά τα αγαπώ πιο πολύ. Στο να αθλούμαι και να παίζω κιθάρα, αλλά κυρίως στο να παίζω ποδόσφαιρο. Παίζω σε κατηγορία Γ’ τοπικού στον Αία Μικροβάλτου. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχα και αναγκάστηκα να είμαι έναν χρόνο εκτός, αλλά ξεκίνησα ξανά δυναμικά.

 
 

– Το σχολείο είναι αδιαμφισβήτητα, ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Τα βγάζεις πέρα;

Φυσικά και το σχολείο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου και γενικά για όλους τους ανθρώπους, επειδή το σχολείο σε βοηθά μετά να βγεις έξω στην κοινωνία να είσαι πολιτισμένος με τους συνανθρώπους να μπορέσεις να περάσεις κάπου σε μια σχολή να βρεις μια καλή δουλειά με καλά λεφτά και γενικά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μας όπως αναφέρθηκα και πιο πάνω. Μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα θέμα, τα βγάζω πέρα, αν και καμιά φορά μπορεί να με επηρεάσει το Djing αλλά όχι πάντα, σχεδόν καθόλου. Σε αυτά τα μαθήματα που τα “κατέχω” είμαι καλός, στα άλλα ακόμα έχουμε δρόμο. Χαχα…

 
 

– Το οικογενειακό σου περιβάλλον πως το δέχεται όλο αυτό;

Όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την οικογένειά μου, ίσα ίσα ο πατέρας μου ήταν αυτός που ουσιαστικά με “έσπρωξε” στα μαγαζιά και μου έδωσε τις δυνάμεις και την ενθάρρυνση, όπως και ο αδερφός μου, για να παίξω σε μεγάλα μαγαζιά στην ηλικία των 14 χρόνων. Θέλω να πιστεύω πως είναι χαρούμενοι για το επίπεδο που έχω φτάσει για την ηλικία που είμαι και για τον διαγωνισμό που έλαβα μέρος και που πήρα αυτή τη θέση.

 
 

– Ποια είναι τα σχέδια σου από εδώ και πέρα; Άλλαξαν έπειτα από τον διαγωνισμό; Σε ενθάρρυναν ακόμη περισσότερο;

Να σου πω την αλήθεια Σάκη δεν έχω κάνει σχέδια γιατί ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου φέρει το μέλλον. Δεν άλλαξε τίποτα μετά τον διαγωνισμό, όλα είναι ίδια χαλαρά πράγματα. Ναι, με ενθάρρυναν επειδή στον διαγωνισμό είχα πάρει μέρος ξέροντας ότι δεν θα είμαι καν μέσα στους 50 αλλά τελικά αποδείχτηκε αλλιώς και κατέκτησα μια πολύ καλή θέση για την ηλικία μου.

 
 

– Σε ποια μαγαζιά μπορούμε να σε βρούμε και να σε ακούσουμε;

Μέχρι στιγμής δεν ξέρω ακόμα σε ποιο μαγαζί θα με βρείτε! Έχω δεχτεί πολλές προσκλήσεις για διάφορα μαγαζιά εκτός και εντός της Κοζάνης, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής όπως σου είπα και πιο πάνω φίλε μου Σάκη θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, επειδή στο μαγαζί που ήμουν βασικός DJ δεν σταματούσαμε να παίζουμε μουσική σχεδόν ποτέ. Υπήρχε άφθονη διασκέδαση και ειδικά μέσα στις αποκριές παρά την κούραση, το να βλέπεις τόσο πολύ κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς τις μουσικής που παίζεις, νιώθεις πιο ξεκούραστος από ποτέ με τόση χαρά που έχεις μέσα σου.

 

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Συγχαρητήρια και πάλι και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ζωή σου.

 

Εγώ σας ευχαριστώ για την στήριξη σας σε αυτή τη μεγάλη εμπειρία και να είστε όλοι γεροί και δυνατοί.

 
 

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ο 16χρονος Κοζανίτης Dj Νίκος Τριανταφύλλου που πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Κοζάνης!

  1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ….Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΩΔΗΣ…ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ,,,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ,…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΩΣ ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑΣ…..ΕΛΕΟΣ…..ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ….ΠΑΙΔΙΑ…ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ….!!!!

  2. Χαχαχαχα ανώνυμε φίλε εσύ είσαι για γέλια…το παιδί δεν παίζει καν να το ξέρεις και απλά μιλάς σαν όλους τους άλλους που ζηλεύουν κάποιον που προσπαθεί για κάτι καλό,επειδή δεν μπορείς (ίσως) εσύ να καταφέρεις κάτι….ή ίσως επειδή είσαι και εσύ ένας 15χρονος-16χρονος και τον ζηλεύεις….δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει ανάγκη τα λεφτά και το κάνει για αυτό ή επειδή γουστάρει….και πρόβλημα του κιόλας εάν ξενυχτάει…Μπορεί να είναι και μέτριος μαθητής αλλά και καλός και να προσπαθεί…χωρίς να ξέρεις δεν θα μιλάς μικρέ ή μεγάλε μου επιστήμονα…Και εάν σου φάνηκε γελοίο όλο αυτό ας μην έμπαινες να το να δεις, να διαβάσεις τα αφιερώματα για τους κόπους του παιδιού και των δημοσιογράφων…και χωρίς να ξέρεις σου ξανά λέω δεν θα μιλάς… 😉 καλή σου νύχτα φίλε μου… 🙂

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.