Και μετά τους σπασμένους καθρέφτες… σπασμένα τζάμια σε ταξί στην Κοζάνη! Πολλά τα περιστατικά



e1929be7bee322cf1251c82b6908fe83

Διαβάζουμε στο kozan.gr, πως πονοκέφαλο έχει προκαλέσει, το τελευταίο τετράμηνο, στους ιδιοκτήτες ταξί της Κοζάνης, ο άγνωστος δράστης, που σπάει τα τζάμια από τα αυτοκίνητά τους, χρησιμοποιώντας κατσαβίδι, αφαιρώντας στη συνέχεια χρήματα ή άλλα αντικείμενα που βρίσκει στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr που αποκαλύπτει το θέμα, ο δράστης είθισται να σπάει το φινιστρίνι (πίσω τζάμι) σταθμευμένων ταξί, χτυπώντας το με κατσαβίδι. Τα περιστατικά, περισσότερα από δέκα στον αριθμό το τελευταίο τετράμηνο, σημειώνονται πάντα μεταξύ 2 με 5 το πρωί.

Τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί πέντε ανάλογες περιπτώσεις, εκ των οποίων η τελευταία, μόλις ξημερώματα Κυριακής (6/3). Μερικά από τα σημεία στα οποία έχουν συμβεί τα προαναφερθέντα συμβάντα είναι επί των οδών Αριστοτέλους, Προύσης, Νικομηδείας, Επισκόπου Βενιαμίν και Σολωμού. Σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, όμως μέχρι σήμερα, δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί ο δράστης/δράστες.

Οι ιδιοκτήτες ταξί, που δεν αφήνουν πλέον το παραμικρό είδος αξίας στα αυτοκίνητά τους, είναι ιδιαίτερα αγανακτισμένοι και ταυτοχρόνως προβληματισμένοι, καθώς όσο δεν εντοπίζεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η περιουσία τους βρίσκεται διαρκώς σε κίνδυνο.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως εκτός από τα κρούσματα στα ταξί της πόλης, τους τελευταίους 4 μήνες περίπου,  έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά βανδαλισμών και σε ΙΧ αυτοκίνητα. Σπασμένους καθρέφτες και χτυπημένες πόρτες έχουν αντικρίσει αρκετοί συμπολίτες μας στα οχήματά τους έπειτα από “επιθέσεις” αγνώστων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, στις 13 Φεβρουαρίου, κάτοικος Κοζάνης, έπιασε επ’αυτοφώρο τους δράστες την ώρα που έσπαζαν καθρέφτες σε οχήματα και μάλιστα πιάστηκε στα χέρια μαζί τους! (κλικ εδώ)

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και συγκεκριμένα ο Αστυνομικός Διευθυντής  κ. Χ. Θεοχάρης , δήλωσε στο KOZANILIFE.GR πως η Αστυνομία κινείται προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό των δραστών.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR με πληροφορίες από το kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.