Συνάθροιση κατοίκων Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου



10934034_10206133121188102_5683189899821937291_n

Στην αίθουσα του Ποντιακού Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κατοίκων από τα χωριά Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. το απόγευμα.

Την συνάντηση οργάνωσαν νέοι από τα δύο χωριά, με σκοπό να ενεργοποιήσουν και να κινητοποιήσουν τους κατοίκους για να συζητηθούν διάφορα θέματα και κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, θέτοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το μέλλον της περιοχής και των ίδιων.

Τους παρευρισκομένους, έπειτα από τηλεφωνική πρόσκληση, ενημέρωσαν για διάφορα θέματα των δύο χωριών και για τις εξελίξεις τους, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Θεοχάρης Πεχλιβανίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Ηλίας Τεντζογλίδης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης Αλέξανδρος Κοκκινίδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΩΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Ελευθέριος Σαμαρίδης.

Νέοι και κάτοικοι πήραν τον λόγο και έθεσαν ερωτήματα, κατέθεσαν προτάσεις και αποφασίστηκαν να υπάρξουν ενέργειες σε όλα τα επίπεδα με κυρίαρχο τις επόμενες κινήσεις του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου.

Η συμμετοχή των κατοίκων και ειδικότερα των Νέων ήταν μεγάλη και αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.