Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες στην Πτολεμαΐδα – Πέταξαν τα κλοπιμαία από το αμάξι σε έλεγχο της Αστυνομίας



astinomia_dias1

Χθες το πρωί στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πτολεμαΐδας και του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς 36 και 29 ετών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω ως οδηγός και επιβάτης οχήματος, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο έριξαν από το παράθυρο του οχήματος μια κάλτσα μέσα στην οποία οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλο αριθμό τιμαλφών. Εν συνεχεία σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι μέρος των τιμαλφών που είχαν στην κατοχή τους οι δυο ημεδαποί προέρχονταν από κλοπή που είχαν διαπράξει νωρίτερα το πρωί σε οικία 65χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα.

Τα τιμαλφή κατασχέθηκαν και όσα ήταν ιδιοκτησίας της 65χρονης αποδόθηκαν σε αυτή.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.