Σεμινάριο Εκπαίδευσης Τεχνικών Χειμερινού Βουνού από τον ΕΟΣ Κοζάνης



eos_kozanisΤο σεμινάριο απευθύνεται σε ορειβάτες – πεζοπόρους, μέλη  του Συνδέσμου που θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες βασικές γνώσεις στο χειμερινό βουνό.

Θέτοντας ως βασικό στόχο την ασφάλεια στις δράσεις μας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες απαραίτητες σε κάθε ανάβαση. Θα έρθουν σε επαφή με τεχνικά υλικά ώστε να εξοικειωθούν στην χρήση βασικού εξοπλισμού και στα συστήματα διάσωσης και αυτοδιάσωσης. Για να ανεβαίνουμε στα βουνά με ασφάλεια και εκπαιδευμένοι και πάντοτε με υπευθυνότητα!

Υπεύθυνος εκπαίδευσης θα είναι ο Χρήστος Ανανιάδης, πιστοποιημένος Οδηγός Βουνού και Εκπαιδευτής Ορειβασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης την ερχόμενη Κυριακή 20/3/2016 θα γίνει ανάβαση στο Άσκιο από Βλάστη. Όσοι ενδιαφέρονται, εκτός της σχολής, θα γίνει ανάβαση στην κορυφή του βουνού.

Απαραίτητος χειμερινός εξοπλισμός (γάντια, γκέτες, σκούφος, κλπ ).

Αναχώρηση την Κυριακή στις 07:00 με το λεωφορείο του συλλόγου από το parking του Μαρινόπουλου.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6981025650 τηλ. Συλλόγου  και  6948001652 Αλ. Τσολάκης .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.