Έρχεται το Παραμύθι χωρίς όνομα από το Μουσικό σχολείο Σιάτιστας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



igbfrgtshhgsrdftgfrs

Έρχεται το Παραμύθι χωρίς όνομα….

Ενώ η άνοιξη, τουλάχιστον ημερολογιακά, μας χτυπάει την πόρτα το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας μπαίνει πια στην τελική ευθεία προετοιμασίας των εαρινών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς.

Ξεχωριστή εξελίσσεται η συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στα πλαίσια της πραγματοποίησης της μουσικοθεατρικής παράστασης ‘Παραμύθι χωρίς όνομα’ του Ιάκωβου Καμπανέλλη από το ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα.

Σήμερα, 24 Μαρτίου 2016, μετά την διεξαγωγή της ενδοσχολικής εορτής για την μεγάλη και ιστορική επέτειο της Επανάστασης του Έθνους μας ενάντια στη τουρκική σκλαβιά, η ευρωπαϊκή χορωδία και ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας παρέμεινε στους χώρους του σχολείου για να πραγματοποιήσει πρόβα του μουσικού μέρους της παράστασης.

Η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Ντούρου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει  τους συμμετέχοντες μαθητές για την προθυμία τους, την προσπάθειά τους και για την παρουσία τους στη σημερινή πρόβα η οποία έλαβε χώρα εκτός σχολικού ωραρίου. Επιπλέον θερμές ευχαριστίες οφείλει στους συναδέλφους καθηγητές, τον μαέστρο Δημήτρη Θεοδωράκη και τον φλαουτίστα Νίκο Παπαπαρασκευά.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των παραστάσεων αναμένονται να ανακοινωθούν λίαν συντόμως από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το οποίο και ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία. Περιμένουμε λοιπόν όλοι εναγωνίως να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι χωρίς όνομα σε μία εποχή όπου οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο εναποτίθενται στη νέα γενιά, στην οποία θα παραδώσουμε σύντομα τη σκυτάλη αυτού του κόσμου. Για αυτό οι ευθύνες μας ως γονείς, εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί και άνθρωποι της τέχνης είναι μέγιστες, αφού από τα παιδιά μας παίρνουμε ακριβώς το άρωμα, τη γεύση και το αποτέλεσμα όσων καθημερινά τους δίδουμε.

Ολοκληρώνοντας, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας εύχεται χρόνια πολλά σε όλο το Ελληνικό Έθνος και προσδοκά να έρθει η άνοιξη όχι μόνο ημερολογιακά αλλά και στην καρδιά και την ψυχή του κάθε Έλληνα.

Η Διευθύντρια
Δρ Ντούρου Μαρία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.