Τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά



gtlu7ouity7tu8yrtΑνακοινώνεται ότι τεμάχιο ιερών Λειψάνων των Αγίων ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης θα φθάσουν από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης στον Ιερό Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 6 το απόγευμα.

Η υποδοχή θα γίνει με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο και στη συνέχεια θα τελεστεί η Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού.

Τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ως την Κυριακή 10 Απριλίου στον Ναό του Αγίου Νικολάου, όπου θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Επίσης, τα ιερά Λείψανα θα μεταφερθούν προς προσκύνηση και στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής Σερβίων (10-13 Απρ.) και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βελβενδού (13-14 Απρ.).

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!!ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΙΟΠΟΤΟ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.