Λαϊκή συνέλευση στο Βατερό παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης



iuglluyfgluylfuy

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου  στην Τ.Κ. Βατερού του Δήμου Κοζάνης, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, των Αντιδημάρχων Κώστα Δεσποτίδη, Ελένης Τασοπούλου, Αριστοτέλη Πουτακίδη, Ευθύμιου Ζαγάρα, Αχιλλέα Δημητριάδη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Γιώργου Πεκρίδη, του Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βασίλη Γκούμα, του Γ.Γ. του Δήμου Βασίλη Μπουγιοτόπουλου,  του Προέδρου της Τ.Κ. Βατερού  Χαράλαμπου Ελευθεριάδη  και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου, Προέδρων όμορων Τ.Κ. και πολλών δημοτών κατοίκων του Βατερού.

Αρχικά, ο  Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης παρουσίασε την συνολική υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου και στη συνέχεια έλαβαν το λόγο οι παριστάμενοι δημότες, που έθεσαν μια σειρά από  προβληματισμούς και  αιτήματα, κυρίως αναφορικά με θέματα καθημερινότητας.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των αρμοδίων του Δήμου Κοζάνης. Επισημάνθηκε για ακόμη μια φορά πως οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο Κοζάνης και συγκεκριμένα:

– Μέσα από την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος 2016  θα γίνουν μικρά έργα σε όλες τις Τ.Κ.
– Με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, 800.000 ευρώ θα δοθούν μέσα στο 2016 για ασφαλτοστρώσεις.
-Εντός της  χρονιά θα παρουσιαστεί η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ,  που  θα καλύπτει όρους ανταποδοτικότητας και αειφορίας.
– Η παιδική χαρά του Βατερού είναι στις 60 πρώτες παιδικές χαρές (από τις 120 συνολικά στο Δήμο), που θα επιδιορθωθούν και θα πιστοποιηθούν.

Παράλληλα επισημάνθηκε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύονται άμεσα μικρά καθημερινά προβλήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.