Άναψε ο παιδικός Φανός της Κόζιανης – Το Σάββατο 12 Μαρτίου ο φανός του Συλλόγου



gp78pg8g7777777778

Άναψε με πολύ μεγάλη επιτυχία και διασκέδασε τα παιδιά την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 το απόγευμα ο παιδικός Φανός του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου Κοζάνης «η Κόζιανη».

Πάνω από 150 παιδιά μαζεύτηκαν με τους γονείς τους στο χώρο του φανού του συλλόγου «Κόζιανη» στην οδό Πίνδου, όπου έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση η οποία είχε χορηγό τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών  ISON Στρατηγάκης. Στην εκδήλωση αυτή τα παιδιά τα κράτησε συντροφιά με παιχνίδια και διάφορα happenings ο ηθοποιός Στέλλιος Χλιαράς, χόρεψαν και τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια ,τους προσφέρθηκαν διάφορα δωράκια από τους ανθρώπους του συλλόγου «Κόζιανη» και του ISON και κληρώθηκαν διάφορες υποτροφίες φοίτησης στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ISON.

Στο τέλος  ένα από τα 3 παιδικά τμήματα του συλλόγου χόρεψε με επιτυχία ένα πρόγραμμα χορών που είχαν ετοιμάσει με το δάσκαλό τους κο Στογιάννη Λεωνίδα για αυτή την εκδήλωση.

Τελειώνοντας πρέπει να ευχαριστήσουμε τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ISON που για δεύτερη χρονιά είναι χορηγός στο παιδικό φανό του συλλόγου μας και ιδιαίτερα τη διευθύντρια κα Αντωνοπούλου Θεοδώρα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΙΑΝΗ

Το προσεχές Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00 θα ανάψει ο Φανός του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου Κοζάνης «η Κόζιανη».

Ο φανός θα ανάψει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη παιδική χαρά της οδού Πίνδου σε ε΄να χώρο που έχει διαμορφωθεί πολύ όμορφα από τα μέλη του συλλόγου.

Θα γλεντήσουμε  με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Παύλος Μελάς» του Χάρη Σαλαγκιώτη, θα ακούσουμε τραγούδια αποκριάτικα από τους τραγουδιστές του Φανού και θα γευτούμε την μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο σύλλογος Κόζιανη σας προτείνει μια μονάδικη επιλογή διασκέδασης για το Σάββατο 12 Μαρτίου το βράδυ και σας περιμένει στο φανό του.

Γιατί η «Κόζιανη» είναι «μια μεγάλη παρέα», μια παρέα που σου μεταδίδει μόνο θετικά συναισθήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.