Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κόζιανη»



zzzilluyuyu

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη», το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς  5  Μαρτίου 2016, στο οικογενειακό κέντρο «EVENT PLAZA» στα Πετρανά Κοζάνης.

Πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν και γλέντησαν μέχρι πρωίας με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Λόζιος και Ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα και με την υπέροχη φωνή του Στέλλιου Παπαδήμoυ. Το κέφι ήταν ατελείωτο ενώ η συμμετοχή του κόσμου πολύ μεγάλη, και δεν είναι τυχαίο που ο ετήσιος χορός του συλλόγου Κόζιανη να έχει καθιερωθεί σαν το αποκριάτικο γεγονός της πόλης.

Για αυτό το λόγο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο της Κοζάνης για την στήριξη, όλους τους επιχειρηματίες της πόλης για την υποστήριξη και όλους όσους κουράστηκαν για να στεφθεί με επιτυχία ο χορός αυτός.

Θα ήταν παράλειψη να μη πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδάκια του παιδικού τμήματος του συλλόγου και τον χοροδιδάσκαλο Λεωνίδα Στογιάννη για την άψογη δουλειά που μας έδειξαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.