Βίντεο: Εκδήλωση για τη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο στην Πρέβεζα και σήμερα στην Κοζάνη



jsytsjyfsdydtydtj

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την επέτειο μνήμης από το θάνατο της Σοφίας Βέμπο & του Μίμη Τραϊφόρου που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, το περασμένο Σάββατο 26 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο του Βασίλη Τραϊφόρου, ανιψιού εξ αίματος του Μίμη Τραϊφόρου και της Σοφίας Βέμπο με τίτλο από το ομώνυμο τραγούδι «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Τραγούδια των αξέχαστων καλλιτεχνών ερμήνευσε η Δέσποινα Μακεδόνα με τη συνοδεία της Ιωάννα Τσιλιγγαρίδου στο πιάνο, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Νίκος Κουρού.

Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, στις 8:30 το βράδυ , όπου καλείται ο κόσμος που θα παρευρεθεί, αντί εισόδου, να προσκομίζει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση της Πρέβεζας:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.