Χάλκινα και καρναβαλιστές ξεσήκωσαν για τα καλά την Κοζάνη! Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του KOZANILIFE.GR



lhuyvbluygiuhreoiuertfr

Ένα ξέφρενο γλέντι στήθηκε στο κέντρο της Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου.

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016, σαράντα και πλέον οργανοπαίχτες χάλκινων, με τη συνοδεία ξένων καρναβαλιστών από τη Βουλγαρία και τα Σκόπια αλλά και πολλών Κοζανιτών, ξεχύθηκαν στα στενά του κεντρικού πεζόδρομου της Κοζάνης. Οι ήχοι των χάλκινων οργάνων αλλά και των κωδωνοφώρων καρναβαλιστών ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης.

Η «παρέλαση» μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και αφού οι ξένες αποστολές παρουσίασαν τα έθιμα και τα χορευτικά τους, το γλέντι συνεχίστηκε με τα χάλκινα ακούσματα και τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κοζάνης.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του KOZANILIFE.GR με όλη την δράση του Σαββάτου:

Δείτε βίντεο από τη βραδιά – αφιέρωμα στα Χάλκινα της Κοζάνης – Κλικ εδώ

Δείτε βίντεο από τα χάλκινα και τους καρναβαλιστές στον πεζόδρομο – Κλικ εδώ

Δείτε βίντεο με Βούλγαρους και Σκοπιανούς καρναβαλιστές στην πλατεία – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χάλκινα και καρναβαλιστές ξεσήκωσαν για τα καλά την Κοζάνη! Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του KOZANILIFE.GR

  1. Ειδοποίηση: Εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στα χάλκινα της Κοζάνης με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου! Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.