Εκδήλωση κοπής της πίτας και δράσεις του Τμήματος «Ιωάννης Τράντας» HJ 15 ΑΧΕΠΑ Κοζάνης



styjutyujtduytdytty

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30, έλαβε χώρα η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας του Τμήματος ‘’IOANNIS TRANTAS’’ – HJ 15 – KOZANI WEST MACEDONIA , στην Ταβέρνα <<ο Πλάτανος>> στην Κοζάνη.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Δημήτριος Τράγιας, καλωσόρισε τα μέλη, τους φίλους και τις οικογένειές τους, που κατέκλυσαν την φιλόξενη αίθουσα, και έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του προηγουμένου έτους (2015), ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις που προγραμματίζουμε για το Α΄ εξάμηνο του 2016.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε τον Κυβερνήτη A.H.E.P.A. HELLAS κ. Γεώργιο Πλοκαμάκη. Ο Κυβερνήτης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις που προγραμματίζει η Περιφέρεια Ελλάδος (District D – 25 HELLAS), στις οποίες το Τμήμα μας θα έχει ενεργή συμμετοχή.

Κατόπιν ο Πρόεδρος του Τμήματος μας κ. Δημήτριος Τράγιας κάλεσε τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη ο οποίος με τη σειρά του εξήρε το έργο και τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος και του Δήμου Κοζάνης και αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα των προσφύγων και την προφορά των μελών του Τμήματος ‘’IOANNIS TRANTAS’’ – HJ 15 – KOZANI WEST MACEDONIA.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Κυβερνήτης A.H.E.P.A. HELLAS κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, τα μέλη του Τμήματος και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Την ίδια μέρα και πριν την εκδήλωση μέλη του Τμήματος με επικεφαλή τον Κυβερνήτη A.H.E.P.A. HELLAS κ. Γεώργιο Πλοκαμάκη επισκέφτηκαν τον καταυλισμό των προσφύγων στη Λευκόβρυση και ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη για την κατάσταση που επικρατεί.

Μετά την ανταλλαγή απόψεων ο Κυβερνήτης έθεσε την οργάνωση του Τμήματος ‘’IOANNIS TRANTAS’’ – HJ 15 – KOZANI WEST MACEDONIA στην διάθεση του Δημάρχου ώστε και με τη συμβολή των μελών του Τμήματος να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην υποδοχή και στην παραμονή των προσφύγων στην περιοχή μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.