Εισήγηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών



ntzimanis_vouli2

Ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος ανέλυσε στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, ως Εισηγητής από το ΣΥΡΙΖΑ, το σ/ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας στους τομείς Υποδομής και Περιβάλλοντος/Ενέργειας».

Το συγκεκριμένο Μνημόνιο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλουν τα δυο Υπουργεία Άμυνας για την ολοκληρωμένη και ορθολογική αντιμετώπιση των θεμάτων υποδομής και προστασίας του Περιβάλλοντος, που προκύπτουν από τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων των δυο Κρατών.

Σκοπός του παρόντος Μνημονίου είναι η προώθηση πρωτοβουλιών για την υλοποίηση δράσεων Υποδομής και Περιβάλλοντος/Ενέργειας, σε κοινούς τομείς ευθύνης μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.