Άρης – Κοζάνη: 5-1 – Την καθ-Άρη-σε από το 1ο ημίχρονο! Δείτε όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



jtrestdkkdfufyluyf

Στο πλαίσιο της 26η αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Άρης υποδέχτηκε στο «Κλέανθης Βικελίδης» την ομάδα την Κοζάνη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε της Κοζάνης με 5-1. Χατ-τρικ ο Καπνίδης, από ένα γκολ οι Ν’ Λουντούλου και Κόκε! To μοναδικό γκολ για την ομάδα του Παρασκευά, πέτυχε ο Τσικόπουλος.

Ο Άρης έδειξε από την αρχή την πρόθεση του να καθαρίσει το παιχνίδι. Πριν συμπληρωθούν καλά καλά τα πρώτα  10’, οι Θεσσαλονικείς είχαν  προηγηθεί με 2-0(Κόκε στο 4’, Καπνίδης στο 6’), ενώ σε αυτό το διάστημα η Κοζάνη πρόλαβε να μειώσει σε 2-1! Στο 8’ έπειτα από το βολέ του Τζόρτζεβιτς, η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Τσικόπουλο, πέρασε τον Σαμαρά, και αφού έκανε και την ντρίπλα πάνω στον Σιδεράκη, σκόραρε. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να ‘’σφυροκοπούν’’ την εστία της Κοζάνης έχοντας 2 δοκάρια στο πρώτο ημίωρο του αγώνα! Το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 4-1 και αυτό συνέβη γιατί εκτέλεσε εύστοχα  το πέναλτι ο Καπνίδης στο 34’. Τον δείκτη του σκορ ανέβασε  το πλασέ του Ν’ Λουντούλου, μετά από ριμπάουντ που πήρε από το σουτ του Κόκε και την απόκρουση του Τζόρτζεβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατέβασε ταχύτητα, έδωσε λίγο χώρο στους φιλοξενούμενους, δεν την πλήρωσε στις φάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλοι και κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος της άμυνας της Κοζάνης, κέρδισε πέναλτι στο 83′, το εκτέλεσε δύο λεπτά μετά και διαμόρφωσε το τελικό Άρης – Κοζάνη 5-1!

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «κίτρινοι» πήγαν στους 65 βαθμούς, 14 περισσότερους από τον δεύτερο στη βαθμολογία Νέστο Χρυσούπολης και με έξι παιχνίδια να απομένουν η άνοδος τελείωσε. Ένα βαθμό χρειάζεται η ομάδα του Αναστόπουλου για την μαθηματική άνοδο! Στους 30 και στη 10η θέση έμεινε η Κοζάνη που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού!

Άρης(Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Σαμαράς (59΄Ντόγος), Ρόβας, Βουτσιάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (64΄Κυβελίδης), Καπνίδης, Κόκε (46΄Πόι), Ντούνης

Κοζάνη(Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71΄Ζαχαριούδης), Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος, Γ. Τσικόπουλος, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης, Χαματάϊ (60΄Τσαγκαλίδης)

Δείτε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρη – Κοζάνης, κάνοντας κλικ εδώ.

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.