Βίντεο: Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση – αφιέρωμα στην Όπερα και στην Οπερέτα από το ΔΩΚ



dgjuhyjghdyghjdg

Οι σολίστ μάγεψαν μια κατάμεστη αίθουσα

Μια κατάμεστη αίθουσα Τέχνης, από λάτρεις της όπερας και της οπερέτας αλλά και μαθητές μουσικής και παιδιά που είχαν την πρώτη τους επαφή μ’ αυτό το είδος της μουσικής, απήλαυσαν τους μονωδούς:  Άννα Παπαδοπούλου-soprano, Ελένη Λιώνα-mezzo soprano, Θέμη Μπασδέκη-tenoro και Αλέξανδρο Δελιαλή-baritono με τη συνοδεία στο πιάνο του Γιώργου Τζούκα, που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης με το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης την Τετάρτη το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Με κέφι, μπρίο, λυρικότητα, ρομαντικά και κωμικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την οπερέτα αλλά και την εποχή της όπερας που επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στο κοινό της Κοζάνης, οι καλλιτέχνες δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Οι τρεις Κοζανίτες (Ε. Λιώνα, Θ. Μπασδέκης, Α. Δελιαλής) που διαπρέπουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συναντήθηκαν μοναδικά με το ντόπιο δυναμικό (Γ. Τζούκα, Α. Παπαδοπούλου), ενθουσίασαν με τις άριστες επιδόσεις τους, συγκίνησαν και ταξίδεψαν το κοινό, σε μια σπάνια για τα δεδομένα της πόλης μας μουσική παράσταση.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.