Μένει… Ελλάδα το World League: Οριστικά στην Κοζάνη θα φιλοξενηθεί το 1ο τουρνουά



WLHotsTournament_26.02.2016

Η ΕΟΠΕ, ύστερα από σχετικό αίτημα της FIVB, ανέλαβε να φιλοξενήσει και το 2ο τουρνουά του World League 2016.Όπως ήταν γνωστό με την οριστικοποίηση των συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση η Ελλάδα είχε αναλάβει τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά το τριήμερο 17-19 Ιουνίου, με τη συμμετοχή των Πουέρτο Ρίκο, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, ενώ στη δεύτερη εβδομάδα η Εθνική ήταν προγραμματισμένη να ταξιδέψει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει Ισπανία, Κινεζική Ταϊπέι και Καζακστάν.

Μετά την αλλαγή που προέκυψε, είχαμε αλλαγή και στην σύνθεση των ομάδων που θα αγωνιστούν στα τουρνουά της δεύτερης εβδομάδας (24-26 Ιουνίου), ενώ αντιθέτως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας (17-19 Ιουνίου). Το 1ο τουρνουά θα φιλοξενηθεί οριστικά στην Κοζάνη, ενώ η έδρα του 2ου τουρνουά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου γκρουπ του World League 2016 διαμορφώθηκε ως εξής (με έντονα γράμματα οι χώρες διεξαγωγής των αγώνων):

1η εβδομάδα (17-19 Ιουνίου)

Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο

Σλοβενία, Τυνησία, Βενεζουέλα, Κατάρ

Μεξικό, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γερμανία

2η εβδομάδα (24-26 Ιουνίου)

Ελλάδα, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Κατάρ

Τυνησία, Βενεζουέλα, Μεξικό, Μαυροβούνιο

Καζακστάν, Γερμανία, Ισπανία, Κινεζική Ταϊπέι

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος στο World League θα συμμετάσχουν συνολικά 36 ομάδες, ενώ οι 12 ομάδες του 3ου γκρουπ (στο οποίο μετέχει κι η Ελλάδα) θα αγωνιστούν σε δύο τριήμερα τουρνουά με διαφορετικές συνθέσεις, αλλά θα υπάρχει μια συνολική βαθμολογία και των 12 ομάδων.

Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας καθώς και η διοργανώτρια της τελικής φάσης Γερμανία θα προκριθούν στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην ‘Fraport Arena’ της Φρανκφούρτης το διάστημα 2-3 Ιουλίου.

Από το sport24.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μένει… Ελλάδα το World League: Οριστικά στην Κοζάνη θα φιλοξενηθεί το 1ο τουρνουά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.