Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησαν τα εκπαιδευτήρια της Σιάτιστας



swrthrstreswrstw

Τους μεγάλους πατέρες και διδασκάλους τους έθνους μας τίμησε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών,  ο εκπαιδευτικός κόσμος της Σιάτιστας.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, ακολούθησε αρτοκλασία και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών των Αειμνήστων Ευεργετών, Δωρητών και Εκπαιδευτικών της Σιάτιστας.

Στο λόγο και τη σοφία των Τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε στην ομιλία του ο εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας Χριστόφορος Κωντσιόγλου. Στη συνέχεια, εκφωνήθηκαν τα ονόματα των θανόντων ευεργετών – δωρητών και εκπαιδευτικών της Σιάτιστας, καθώς και τα ονόματα των εν ζωή ευεργετών των σχολείων της Σιάτιστας για το έτος 2015.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Χρήστος Κεβρεκίδης, ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Ιωάννης Παπαδέλης, εκπαιδευτικοί και μαθητές, πρώην Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Σιάτιστας, και πολύς κόσμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.