Πτώση της θερμοκρασίας! Που θα χιονίσει – Αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ – Δείτε τους χάρτες



vroxi_amaksia

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό, την Πέμπτη. Αναμένεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Δείτε σε χάρτες που θα βρέξει.

Από τη νύχτα στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Σε πτώση η θερμοκρασία.

Δείτε ανά τρίωρο στους παρακάτω χάρτες, την πορεία των ισχυρών βροχοπτώσεων σε ολόκληρη τη χώρα:

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: Στη Δυτική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια το βράδυ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το βράδυ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Πηγή: newsit

Πηγή χαρτών: poseidon.hcmr.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.