Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων Οικονομίας και Περιβάλλοντος



xghmxghmjghj

Χρηματοδοτικά εργαλεία και ανοιχτά ζητήματα της περιοχής στο επίκεντρο σύσκεψης στο Δημαρχείο Κοζάνης  με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων Οικονομίας και Περιβάλλοντος

Οι δυνατότητες χρηματοδότησης του Δήμου Κοζάνης από χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής, τέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στην Κοζάνη με τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων  Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων  του Υπουργείου Οικονομίας Λόη Λαμπριανίδη και Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος Μιχάλη Βερροιόπουλου.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Δεσποτίδης, Ελένη Τασοπούλου, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Πουτακίδης και Ευθύμιος Ζαγάρας, οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης, Θέμης Μουμουλίδης , Γιώργος Ντζιμάνης και Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης ενημέρωσε τους δύο Γ.Γ. για τα πολλά ανοιχτά θέματα της περιοχής και έλαβε τη διαβεβαίωση, πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.