Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον επικεφαλής κλιμακίου της ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Γιώργο Πεταλωτή



fuylkflyuyuffyul

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  συναντήθηκε την Δευτέρα 22-2-2016 στο Γραφείο του με τον επικεφαλής κλιμακίου της  ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.  πρώην Υπουργό Γιώργο Πεταλωτή , ο οποίος βρέθηκε στην Πτολεμαϊδα στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Π.Ε. Κοζάνης.

Εξαιρετικά παραγωγική χαρακτήρισε τη συζήτηση  με τον κ. Πεταλωτή ο Δήμαρχος Εορδαίας τονίζοντας τα εξής: « Εκθέσαμε στον κ. Πεταλωτή ζητήματα που αφορούν το Δήμο Εορδαίας και γενικότερα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνάρτηση με τη μεγάλη κρίση , που διέρχεται η χώρα . Αναφερθήκαμε σε γενικά και ειδικά προβλήματα της περιοχής , αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξής της , σημαντικά θέματα για τα οποία ο κ. Πεταλωτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, βλέποντας   θετικά  όσα προγραμματίζουμε για το Δήμο μας . Νομίζω ότι στο πρόσωπο του κ. Πεταλωτή βρήκαμε ένα σύμμαχο, από την πλευρά του κόμματός του, σχετικά με τις επιδιώξεις μας ως Δήμος . Εκτιμώ πως θα πρέπει να έχουμε συχνές επαφές με τα πολιτικά κόμματα , που είναι θεσμοί της Δημοκρατίας, ώστε να μπορούμε να προβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας».

Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Εορδαίας για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία ο κ. Πεταλωτής επεσήμανε μεταξύ άλλων:  «Δεν θεωρούμε τυπική και εθιμοτυπική την συνάντηση με τον κ. Ζαμανίδη , αλλά ουσιαστική καθώς συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα του Δήμου Εορδαίας  και κυρίως για τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή σε σχέση με τη ΔΕΗ.  Μέσα από τη συζήτηση βγάλαμε τα συμπεράσματα αναφορικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το Δήμο σε όποιο αναπτυξιακό   επίπεδο χρειαστεί , ώστε τα χαρακτηριστικά του να γίνουν πιο εξωστρεφή».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.