Συνάντηση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλη Κουτσοσίμου με την Υφυπουργό Εσωτερικών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά



hzgftzfghfd

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης)  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά για θέματα κοινωνικής πολιτικής είχε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Μανώλης Κουτσοσίμος

Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη  με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης)  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά για θέματα κοινωνικής πολιτικής είχε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Μανώλης Κουτσοσίμος.

Ο κ. Κουτοσίμος ενημέρωσε την Υπουργό για το σύνολο των δομών και δράσεων του Δήμου Κοζάνης σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και εξέφρασε την θέληση του για ενίσχυση και διεύρυνση της συνεργασίας με το Υπουργείο σε θέματα κοινωνικής προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Από την πλευρά της Υπουργού επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για διερεύνηση όλων των δυνατοτήτων στήριξης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.