Πολλά τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Πάτρα – Ψήφισμα της Περιφέρειας



sillipitirio_bannerΗ αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά το Βασίλη Πάτρα. Ο Βασίλης Πάτρας υπηρέτησε για πολλά χρόνια τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας από κάθε θέση αφήνοντας το στίγμα του, ξεκινώντας ως πρόεδρος της κοινότητας Γαλατινής και συνεχίζοντας ως δήμαρχος Ασκίου και αργότερα ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Άνθρωπος πράος κι ευγενής κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και δούλεψε με συνέπεια κι αξιοπιστία από όλα τα πόστα που κλήθηκε να αναλάβει.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ασκίου και Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Βασίλη Πάτρα. Τα λόγια είναι περιττά για τον άνθρωπο αυτόν, που συνέδεσε τη ζωή του με τον αγώνα για το κοινό συμφέρον.

Ο Βασίλης Πάτρας υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας, οικογενειάρχης και αγωνιστής, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση με συνέπεια, ήθος και σεβασμό.

Η απώλεια του στερεί από την κοινωνία έναν σπουδαίο και εξαίρετο άνθρωπο και από την αυτοδιοικητική οικογένεια έναν εκλεκτό και αγαπητό συνάδελφο και φίλο.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε ΒΑΣΙΛΗ…

Ο Δήμαρχος Βοΐου
 Δημήτριος Λαμπρόπουλος


Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του Βασίλη Πάτρα

Στην Κοζάνη σήμερα, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, συνήλθε εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, μετά τον πρόωρο και άδικο θάνατο του αγαπητού φίλου και συναδέλφου, ακούραστου εργάτη των κοινών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, Βασίλειου Πάτρα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να διατεθεί αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος, το ποσό των 250 € στο «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης».


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την απώλεια του Βασίλειου Πάτρα

Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του φίλου και επί χρόνια  συνεργάτη μου Βασίλειου Πάτρα. Ένας άνθρωπος που τίμησε με πράξεις και υπηρέτησε με ήθος το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ευσυνείδητος επαγγελματίας, οικογενειάρχης που προσέφερε με πάθος και εντιμότητα τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
Αθανάσιος Κοσματόπουλος


Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης για την απώλεια του Βασίλη Πάτρα

Η απώλεια του Βασίλη Πάτρα αφήνει ένα μεγάλο κενό στην αυτοδιοίκηση και ένα μεγαλύτερο κενό σε όσους τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, κοινές προσπάθειες για το καλό των πολιτών και το καλό του τόπου μας.

Ο Βασίλης Πάτρας υπήρξε άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, αυτοδημιούργητος, αγωνιστής, οικογενειάρχης, γεμάτος ζωντάνια. Πορεύτηκε στην ζωή του με αρχές, ήθος και τιμιότητα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης
Παναγιώτης Πλακεντάς


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΊΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΤΡΑ  

Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Βασίλη Πάτρα ενός ανθρώπου που επί σειρά ετών υπηρέτησε μαχητικά  το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Δήμαρχος Ασκίου , αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους.


 

Συλλυπητήριο ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης για τον θάνατο του Βασίλη Πάτρα

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ασκίου και Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Βασίλη Πάτρα , ενός ανθρώπου με μακρά παρουσία στην  αυτοδιοίκηση .
Ακούραστος αγωνιστής της  Παράταξής μας , υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με συνέπεια, ήθος και σεβασμό.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

Για την ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης
Η Πρόεδρος
Πρώιου Ευλαμπία

 


 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου του Βασιλείου Πάτρα, πρώην Δημάρχου Ασκίου και Αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενός ακούραστου εργάτη της Τοπικής Αυττοδιοίκησης, εκφράζει  τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος
Καραθανάσης Α. Δημήτρης


Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλειου Πάτρα.

Ο κ. Πάτρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση του Παραρτήματός μας, με αποτέλεσμα την καλύτερη προσφορά μας προς τον συνάνθρωπο. Όπως προσέφερε και ο ίδιος τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία τόσα χρόνια, έτσι με τη βοήθειά του θα μπορούμε να συνεχίσουμε και εμείς.

Καλό ταξίδι.

Για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Ν. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Αγουράτσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.