Παραίτηση – βόμβα με σοβαρές καταγγελίες του Χρήστου Κατσίνα από τη θέση διοικητή του Μποδοσάκειου



katsinas_ptol

Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή του Μποδοσάκειου νοσοκομείου και από την θέση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, ανακοίνωσε ο Χρήστος Κατσίνας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν λίγη ώρα.

Ο κ. Κατσίνας συνόδευσε την ανακοίνωση της παραίτησής του με καταγγελίες για την τραγική κατάσταση του συστήματος υγείας στη χώρα μας, λόγω των μνημονιακών πολιτικών που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια και ακολουθούνται και από τη σημερινή κυβέρνηση, με συνέπεια τη σοβαρή υποστελέχωση του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας που έχει επιφέρει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του και κυρίως στην Παθολογική κλινική, στην Παιδιατρική, στην χειρουργική και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Δήλωσε ότι οι εκκλήσεις του προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και προς το Υπουργείο Υγείας δεν είχαν αποτέλεσμα , καθώς και ότι μερίδα γιατρών του νοσοκομείου δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του να βοηθήσουν ώστε να λειτουργήσουν οι κλινικές και το ΤΕΠ του νοσοκομείου – παρά το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης γιατρών και νοσηλευτών, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η λειτουργία πολλών τμημάτων του νοσοκομείου.

Από το e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.