Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα στο TimeSquare στην Κοζάνη!



12717476_523931687776924_5456510070216290588_nΟ Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κι ο Μύρωνας Στρατής, ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας, ο Ησαΐας κι ο Μύρωνας ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αϕοσίωσης και χορεύουν επιτέλους το «Χορό του Ησαΐα» διατρανώνοντας:

Για Πάντα Μαζί!

Το αχώριστο δίδυμο στην πιο ώριμα ανώριμη στιγμή της καριέρας του συμϕώνησε σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα συμβίωσης με τις καλύτερες ως τώρα στιγμές της συνεργασίας του και όχι μόνο!

Ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας δίνουν υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εμπνεύσεις, για περισσότερη τρέλα και ευρηματικότητα, για περισσότερο κέϕι και ξεϕάντωμα, για περισσότερες μουσικές ακροβασίες και ανατροπές, για περισσότερες στιλιστικές ακρότητες και παρεκτροπές, για ενέργεια –ενέργεια-ενεργεία… και ενέργεια!

Με την υποστήριξη της γνωστής «ασεβούς» τους μπάντας που πάντα είναι έτοιμη για όλα, σας προσκαλούν στο πάρτι τους γιατί εσείς το κοινό το απαιτήσατε και αυτοί το πραγματοποιούν… να είναι: «Για Πάντα Μαζί!»

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο TimeSquare‎!
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος ελεύθερη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα στο TimeSquare στην Κοζάνη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.